Αρχική > Βλαδίκας

Βλαδίκας

Με τα δικά μας σταφύλια


Η σχέση της οικογένειας Βλαδίκα με την αμπελουργία ξεκινάει τη δεκαετία του 1960, όταν ο παππούς μας Δημήτρης φυτεύει τον πρώτο αμπελώνα. Το 1983 η οικογένεια Βλαδίκα φυτεύει νέους αμπελώνες σε γνωστά αμπελοτόπια στο Μελενικίτσι Σερρών. Το 2008 αποκτά το δικό της οινοποιείο- αποσταγματοποιείο με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Νικόλαο Βλαδίκα, με σκοπό να οινοποιεί τα δικά της σταφύλια και να προσφέρει ανώτερης ποιότητας προϊόντα στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο Κτήμα Βλαδίκα καλλιεργούμε ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες αμπέλου όπως Κόνιαρο, Ασύρτικο, Λημνιό, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Μοσχάτο Αμβούργου, Merlot και Syrah. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα σταθερής ποιότητας και αξίας με γνώμονα το σεβασμό στη γη και στον άνθρωπο.

Επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας & διαθέτουμε ειδικές μηχανές συγκομιδής σταφυλιού ώστε να ελαχιστοποιούμε το χρόνο και να αυξάνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Με κλασματικούς άμβυκες ανακαθαρισμού της αλκοόλης αποσκοπούμε σε παλαιώσεις αποσταγμάτωνμε γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το κορυφαίο μας προϊόν, το παλαιωμένο τσίπουρο, βραβεύεται πλέον και δημιουργεί τους οπαδούς του …

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 2200 και τηρεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας & ασφάλειας ποτών.